Η Μονάδα

Ποιοι είμαστε

Μερικές φορές, ορισμένα πράγματα στην ζωή είναι πολύ δύσκολα, αλλά πρέπει πάντα να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Σε εμάς, στην Μονάδα Αναπαραγωγικής Ιατρικής του Μαιευτηρίου Λητώ, αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Από το 1999 μέχρι σήμερα, βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε ζευγαριού που θέλει να αποκτήσει το πολυτιμότερο δώρο, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις. Είμαστε καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, διαρκώς στο πλευρό σας μέχρι να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Η άμεση επαφή, το εξειδικευμένο προσωπικό και η πολυετής εμπειρία μας συμβάλλουν στην απαλλαγή σας από κάθε άγχος, ώστε να μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας.

Πολύχρονη εμπειρία

Εξειδικευμένο προσωπικό

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Η Μονάδα Αναπαραγωγικής Ιατρικής είναι μια από τις επίσημα αδειοδοτημένες μονάδες ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τράπεζες κρυοσυντήρησης από την Εθνική αρχή ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Γ. Αναστασίου 8 και είναι εγκατεστημένη σε ειδικούς χώρους του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ. Λειτουργεί καθημερινά 08.00 – 14.30 και το Σάββατο 08.00 – 14.00. Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα +30 210 6912900 και +30 210 6910080, τις ώρες λειτουργίας της μονάδας.

Ο στόχος μας, με την εμπειρία λειτουργίας μονάδων εξωσωματικής γονιμοποίησης πάνω από 20 χρόνια, είναι η εφαρμογή των νέων εξελίξεων με την διαρκή ανανέωση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας και την συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών μας.

Η επιστημονική ομάδα των γυναικολόγων και εμβρυολόγων αξιολογεί κάθε ζευγάρι και κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.

Προσπαθούμε να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος υπογονιμότητας και να προτείνουμε την πλέον ενδεδειγμένη και εφικτή λύση που οδηγεί στην ταχύτερη επίλυση του προβλήματος με στόχο τον περιορισμό της βιολογικής, κοινωνικής, ψυχολογικής και οικονομικής επιβάρυνσης του υπογόνιμου ζευγαριού.

Πρόκειται για έναν χώρο λειτουργικό, με ειδικές κατασκευές από τον κλιματισμό ως τον εργαστηριακό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, στο εργαστήριο της μονάδας είναι εγκατεστημένο ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου και συνεχής καταγραφής (24/7) των εργαστηριακών συνθηκών. Στο σύστημα Planer DATAcentre system συνδέονται μέχρι και 120 αισθητήρες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα συνεχούς καταγραφής των συνθηκών καλλιέργειας των εμβρύων και της τράπεζας κρυοσυντήρησης (θερμοκρασία, διοξείδιο του άνθρακα, υγρασία, επίπεδο υγρού αζώτου κτλ). Tο σύστημα εκτός από ηχητικό alarm έχει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω τηλεφώνου με τα κινητά τηλέφωνα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του προσωπικού με αποτέλεσμα πιθανό alarm να γίνεται άμεσα αντιληπτό.

Η αναβάθμιση του εργαστηριακού εξοπλισμού συμβαδίζει με την υψηλή ποιότητα ιατρικών-επιστημονικών υπηρεσιών.

Η Μονάδα εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 και ΕΝ 15224:2012.

Εικοινωνία Εικοινωνία